PT-toiminta

Salillamme saa toimia vapaasti, kaikki meille rekisteröityneet PT:eet.
PT toiminnan voimme kieltää huomatessamme huolimattomattomuutta tai asiakkaiden terveydelle vaaraksi olevia liikkeitä tai neuvoja.
PT toiminnan kieltäminen tarkoittaa täydellistä valmennuskieltoa konsernin toimitiloissa.

Vaatimuksia PT palveluyhteistyöhön pyrkiville (Gym42:sen osalta)

1) PT:n tulee olla vähintään FAF/FISAF/T4U/LADYTRAINER/FITFARM tutkinto suoritettuna. Erikoistuminen ja lisätutkinnot ovat eduksi. Ilman tutkintoa ei saa esiintyä PT nimikkeellä salillamme.
2) PT:n tulee ymmärtää selkeästi se että hän tehdessään töitä tiloissamme siltä työn laadulliselta osalta myös edustaa yritystämme.
3) PT toiminta ei saa häiritä Gym42:sen asiakkaitten harjoittelua tai varata harjoittelupaikkoja tarpeettomasti pitemmäksi aikaa.
4) PT:llä pitää olla voimassa oleva KK kortti salillemme ja hänen on varmistuttava siitä että myös hänen asiakkaittensa kortit ovat voimassa, voimassa olemattomasta kortista veloitamme taannehtivasti PT:ltä.
5) PT nimikkellisistä pidetään kirjaa ja vain rekisteröidyt PT:eet saavat harjoittaa liiketoimintaansa salilla.
7) PT saa halutessa vuokrata peili- tai spinningsalin tarvittaessa käyttöönsä. Jos tilat ovat vapaa, eikä muita ostovuoroja tai ryhmäliikuntaa siellä ole on tilat vuokrattava hinnaston mukaiseen hintaan.
8) PT ei saa ohjata ryhmää salilla, ilman että on varannut tilan käyttöönsä (esim. Circuit) ja tällöin tila vuokrataan. Ryhmäksi lasketaan yli kaksi ihmistä.
9) Vaitiolovelvollisuus, kaikesta asiakkaiden ja Gym42:sta koskevista asioista. Ilman vaitiolositoumusta emme tee sopimuksia PT yhteistyönmerkeissä.