Sijainti


Näytä suurempi kartta


AUKIOLOAJAT

Kassapalvelut avoinna 24.3.2020 alkaen
Poikkeavista aukioloajoista ilmoitamme erikseen mm. nettisivuillamme ja Facebook-ryhmässä.

Ma-to         klo 14.00-18.00
Pe               klo 14.00-17.00
La ja su     suljettu


Voimassa olevalla avainkortilla pääset treenille joka päivä klo 5.00 - 23.00.
 

OHJEET AVAINKORTIN HALTIJALLE!

 
Gym42-magneettikulkukortti mahdollistaa salitreenin myös silloin, kun kassapalvelut ovat suljettuna: aikaisin aamulla, iltamyöhällä, viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä.
10x-aamupäiväkortti toimii klo 5.00–13.00 välisenä aikana, tavallinen 10x-kortti ja kausikortit klo 5.00–23.00. Korttilataukset oikeuttavat sekä salille että ryhmäliikuntaan. Infrapunasaunan käyttö on veloitukseton. Kassapalveluiden aukioloaikojen ulkopuolella oleville ryhmäliikuntatunnille voivat osallistua vain avainkorttiasiakkaat (ellei erikseen sovita).

Kortilla olevaa latausaikaa (10x voimassaoloaika tai kausikortit) voidaan jäädyttää tarvittaessa lääkärintodistusta vastaan. Matka, kiire tai loma eivät ole riittäviä perusteita latauksen pidentämiseen!
 

Omalla nimellä ja tiedoilla rekisteröity avainkortti on henkilökohtainen.
Avainkorttia ei voi lainata kaverille, eikä muutoin luovuttaa toisen käyttöön. Aikana jolloin kassapalvelut on suljettuna, avainkortin haltija ei saa tuoda mukanaan kortitonta henkilöä tai henkilöä, jonka oma lataus kortilta on vanhentunut tai käytetty loppuun (vierailusta/kertamaksusta voi sopia etukäteen).
Ylätasanteen ovea ei saa sisältäkään käsin avata oven ulkopuolella  olevalle henkilölle. Mikäli hänen avainkorttinsa ei toimi, on kortilla oleva latausaika vanhentunut. Salikävijän tulee itse huolehtia avainkortin voimassaoloajasta, joka näkyy kuntosalilukijan näytöllä. Ryhmäliikuntalukija ilmoittaa kortin vanhentumisesta näytöllä ja voimassaoloaika/käytettävissä olevat käyntikerrat näkyvät ryhmäliikuntalipukkeessa.Olet itse vastuussa avainkorttisi sääntöjenmukaisesta käytöstä. Kortin sääntöjenvastaisesta käytöstä peritään avainkortin haltijalta 50€ käyttökorvausmaksu (alk.1.1.2013), josta vastaa aina ovet avannut avainkortinhaltija itse.
 
Pidä korttitietosi ajan tasalla. Ilmoita muuttuneet osoitetietosi ja puhelinnumerosi GYM42:n neuvontaan.
 
Jos epäilet hukanneesi avainkortin, ilmoita asiasta meille.  Uuden kortin lunastus kadonneen tai tuhoutuneen  tilalle on 5€.

KORTIN KÄYTTÖ JA KULUNVALVONTA

Avainkortti tulee AINA salille tullessa leimata tiskillä olevasta lukijasta (ryhmäliikunta tai kuntosali) ennen jumppaan tai kuntosalille menemistä! Mikäli ovet eivät aukea kortilla on korttilataus vanhentunut (muussa tapauksessa ota yhteys henkilökuntaan) tai mikäli tiskillä olevan kuntosalilukijan vieressä oleva valo palaa punaisena, on korttilataus vanhentunut. Lataa kortti ennen salille menoa!
 
Säilytä avainkortti huolellisesti ja suojaa se turhalta kulumiselta. Vältä kortin taittumista tai magneettiraidan hankautumista.
 
Salin ollessa auki (kassapalveut)
Leimaa kortti aina tiskillä olevassa lukijassa. Magneettiraita alas ja itseesi päin. Vedä kortti rauhallisesti oikealta vasemmalle.

Kuntosalille tulijat: Kuntosali-lukija
- Vihreä valo ja kaksoispiippaus: kortin lukeminen on onnistunut ja korttisi on voimassa (latauksen voimassaoloaika tai käytettävissä olevat käyntikerrat näkyvät laitteessa).
- Pitkä piippaus ja punainen valo: kortin lukeminen on onnistunut, mutta lataus on vanhentunut tai käyntikerrat loppuneet. Lataa korttisi ennen salille menoa!

Mikäli et kuullut kumpaakaan ääntä, ei laite lukenut korttiasi. Katso, että korttisi on oikein päin ja/tai vedä kortti lukijasta uudelleen.

Ryhmäliikuntaan: Ryhmäliikunta-lukija
- Valitset näytöltä tunnin, jolle osallistut. Kuittitulostimesta saat kuitin, joka annetaan jumpan vetäjälle ennen tunnin alkua.
- Mikäli et saa kuittia, korttisi ei ole voimassa tai käyntikerrat on käytetty. Seuraa näytön ilmoitusta.
- Laite vähentää käyntikerran kortilta vain silloin, kun valitset näytöltä jumpan ja saat laitteesta tulostetun kuitin. 

Poistuessasi salilta, vedä kortti ulko-oven lukijasta (katutason ovella). Näin kuittaat poistumisesi salilta.
 
Salin ollessa suljettuna (kassapalvelut)
Ulko-ovi aukeaa kortilla, mikäli se on lukittuna, samoin yläkerran väliovi.
Huomioi, että alakerran liike on avoinna mm. lauantaisin, vaikka Gym42 on suljettu! =) joten ulko-ovi voi olla auki.
Yläoven lukija ei leimaa käyntiäsi, vaan avaa pelkästään lukon. Vedä kortti siis AINA tiskin lukijassa!
Mikäli tulet salille kaverin kanssa, leimaa myös hän korttinsa tiskillä olevasta lukijassa. (kuntosali- tai ryhmäliikunta-lukija.)

Juoksumatot, TV, radio, sekä vario ja crossari sammuvat ajastimella klo 23.00.
Jos olet viimeinen salilta poistuja, huolehdithan, että salien, pukuhuoneiden ja WC-tilojen valot on sammutettu.
Jos käytit saunaa, huolehdi, että sammutat kiukaan!
 

VASTUULLINEN AVAINKORTIN KÄYTTÖ:


Henkilökohtainen,  voimassaoleva avainkortti oikeuttaa haltijansa vapaasti kuntosali- sekä  ryhmäliikuntapalveluiden käyttöön klo 05.00 – 23.00 välisenä aikana, vuoden jokaisena päivänä.  Avainkortin haltijalla on myös suuri vastuu tullessaan yrityksen tiloihin, etenkin silloin kun kassapalvelut on suljettuna. Toimiva yhteistyö edellyttää molemmin puolista luottamusta.
 
Vuoden 2013 alusta lähtien kulunvalvontaa tiukennetaan toistuvien väärinkäytösten vuoksi ja kaikkiin rikkomuksiin tai huolimattomuuksiin puututaan aina.
 
 
Vastuulliselle avainkortinhaltijalle:
 

  • Kuntosalin tiloihin saa kassapalveluiden kiinni ollessa tulla ainoastaan vain ne henkilöt, joilla on käytössään oma, voimassaoleva avainkortti.
 
  • Avainkortin haltija ei saa tuoda salin tiloihin mukanaan henkilöä, jolla ei ole avainkorttia tai voimassaolevaa korttilatausta.  Asiasta ja kertamaksusta on mahdollista sopia etukäteen henkilökunnan kanssa kassapalveluiden auki ollessa. Gym42 Neuvonta 050 371 4495
 
  • Ylätasanteen sisäänkäynnin ovea ei saa sisäpuoleltakaan avata oven ulkopuolella olevalle henkilölle. Mikäli hänen avainkorttinsa ei toimi, on korttilataus vanhentunut. Oven avannut salikävijä vastaa aina itse oven avaamisesta!
 
  • Kuntosalille tulo on jokaisen tulijan kuitattava AINA jommassakummassa tiskillä olevasta lukijasta (ryhmäliikunta tai kuntosali-lukijat) ennen treenaaman menemistä.  Toistuvasta kortin leimaamatta jättämisestä veloitetaan voimassa oleva käyttökorvausmaksu (2.1.2013 alk. 50€).
 
  • Omalla nimellä ja henkilötiedoilla kirjattua avainkorttia  ei saa luovuttaa kenenkään toisen henkilön (kenen tahansa) käyttöön.
 
  • Avainkorttiasiakas, joka tuo mukanaan tai laskee salille yläoven avaamalla henkilön, jolla ei ole voimassaolevaa avainkorttilatausta, rikkoo vastuullisesta avainkortin käytöstä laadittuja sääntöjä.
 
  • Oman avainkortin voimassaoloajan sekä käytettävissä olevien käyntikertojen määrät näkyvät kuntosali-lukijan näytössä kortin kuittaamisen jälkeen, sekä ryhmäliikunta-lukijan tulostamassa lipukkeessa. Jokaisen on huolehdittava itse avainkortin voimassaoloajoista.
 
  • Pidä avainkorttitietosi ajan tasalla! Ilmoita muuttuneet puhelinnumerot, osoitteet, jne. Gym42:n neuvontaan tietojen päivittämistä varten.
 
Avainkorttiasiakas vastaa aina henkilökohtaisesti itse avainkorttinsa sääntöjenmukaisesta käytöstä sekä avainkortin väärinkäytöstä (kt.ed.mainitut asiat) seuranneesta käyttökorvausmaksusta, joka on suuruudeltaan 50€ (alk. 2.1.2013). Toistuvista rikkomuksista seuraa avainkortin mitätöinti määrätyksi ajaksi.
 
Muistathan, että tarpeen vaatiessa avainkortti on mahdollista ladata kassapalveluiden aukioloaikoina myös puhelimitse, jolloin ostosta lähetetään lasku.