Aamuenergia

Tunti koostuu alkulämmittelystä helpoin ja yksinkertaisin liikkein.  Alkulämmittelyn jälkeen on lihaskunto-osuus, jonka jokainen voi tehdä oman kuntotasonsa mukaisesti. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja eikä hyppyjä.
 

Aamujumppa

Aamujumpalla haetaan energiaa aamuun perinteisen jumpan voimin. Kaikenikäisille ja -kuntoisille soveltuva tunti, jossa teemat vaihtelevat ohjaajasta ja viikosta riippuen. Tunti on monipuolinen koko kehon hyvinvointia kehittävä ja ylläpitävä tunti. Aamujumpan tuntirakenne koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto- ja kehonhuolto-/venyttelyosiosta. Tunnilla käytetään vaihtelevaa välineistöä, ja tunnin tehoa voi säädellä itse.
 

Bodypump (LesMills)

Musiikin tahtiin tehtävä lihaskuntotunti, jolla käydään läpi koko kehon suurimmat lihasryhmät. BodyPump on yksinkertainen ja tehokas lihaskestävyystreeni, jossa välineinä toimivat levytanko, -painot ja step-lauta. Jokainen valitsee käyttämänsä painot itse omien tavoitteiden ja kunnon mukaan. Ei sisällä askelsarjoja.


CKC (crosstraining-kettlebell-core)

Toiminnallinen CKC-treeni sisältää kaikkien kuntotasoon skaalattavan crosstraining-osion, joka sisältää niin kahvakuula-, levytanko- kuin kehonpainoliikkeitä. Lisäksi lopuksi on tehokas core-osuus, jossa keskivartalon lihakset saavat kyytiä! Tunnilla kokeillaan myös erilaisia treenitapoja, kuten kelkantyöntöä. Hauskaa ja tehokasta treeniä alasalilla (Pappilankatu1).
 

Core30

Puolen tunnin mittainen, keskivartalon lihasten vahvistamiseen ja hallintaan tähtäävä tunti.  Keskivartalon lihasten harjoittaminen edesauttaa hyvää ryhtiä ja voi helpottaa myös selkäongelmia.
 

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Tunti soveltuu kaikille ja sopii esimerkiksi palauttavaksi treeniksi ja liikkuvuuden lisäämiseen. Varaa mukaan juotavaa ja lämmintä vaatetta loppurentoutumisen ajaksi. Käsittelyssä tarvittavat pallot löytyvät ohjaajalta.
 

Fysiotraining

Monipuolisesti koko vartalon lihaksistoa harjoittava tunti, joka kehittää lihasten kestovoimaa sekä hapenkuljetus- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Tunti koostuu huolellisesta alkulämmittelystä, lihaskunto-osiosta ja venyttely/kehonhuolto-osuudesta.  Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille ja kuntoutujille.  Tunti on pääsääntöisesti fysioterapeutin ohjaama tunti.
 

Hiit30

Hiit (High intensity interval training) on lyhyt, mutta erittäin tehokas intervalliharjoitus. Puolen tunnin Hiit haastaa kehoa, nostaa sykettä ja polttaa rasvaa. Treeneissä liikkeitä tehdään niin kehonpainolla kuin eri välineitä hyödyntäen.
 

Ilmajooga

Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Harjoituksissa käytetään apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä (hammock), joka tukee ja jakaa kehon painoa. Ilmajooga mm. parantaa kehon liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kehonhallintaa sekä rentouttaa. Ilmajooga sopii kaikille (tietyt terveydelliset rajoitteet huomioiden, ei raskaana oleville), sillä liikkeissä löytyy paljon vaihtoehtoja helpoista haastaviin, kuten pää alaspäin -riipuntoihin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja turvallisesti ohjaajan opastuksella.
Pääset ilmajoogatunneillemme käymällä ensin 2,5 tunnin alkeiskurssin. Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta ilmajoogasta, voit tulla suoraan tunneille voimassaolevalla avainkortilla (kerta- tai aikalatauksilla). Tunnille on vain 12 paikkaa, joten paikka on ehdottomasti varattava! Vaatetus: pitkät, joustavat housut ja kainalot peittävä paita (ei vetoketjuja tai teräviä yksityiskohtia vaatteissa). Korut riisutaan ennen liinaan menoa, pitkät hiukset kannattaa laittaa kiinni. Huom. Tiedostathan osittain ilmassa tapahtuvan harjoittelun riskit - osallistuminen omalla vastuulla.

Kahvakuula+

Kahvakuula on tehokas treenimuoto, joka haastaa monipuolisesti koko kehoa ja kehittää niin voimaa, tasapainoa kuin kehonhallintaa. Treenivälineenä toimii nimen mukaisesti kahvakuula – kahvallinen metallipallo. Säiden salliessa treenataan ulkona! Kahvakuula+-tunnilla kahvakuulaliikkeisiin yhdistellään myös muuta toiminnallista harjoittelua.
 

Peruscircuit

Circuit- eli kiertoharjoittelu on helppoa ja mutkatonta. Se sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta.  Circuitharjoittelu koostuu eri toimintapisteiden kiertämisestä. Circuitharjoittelu parantaa peruskuntoa sekä lihasvoimaa ja kestävyyttä.
 

Perusjumppa

Perusjumppatunnilla harjoitetaan kestävyyttä, lihaskuntoa ja tasapainoa/liikkuvuutta vaihtuvin välinein. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja.
 

Rauhallinen startti

Kaikille sopiva matalan kynnyksen tunti, joka helpon lämmittelyosuuden jälkeen keskittyy monipuolisesti kehonhuoltoon.


Naisten salin tunteihin ja tuntikuvauksiin tästä. Lisätietoja klikkaamalla tuntia > read more.