Aamuenergia

Tunti koostuu alkulämmittelystä helpoin ja yksinkertaisin liikkein.  Alkulämmittelyn jälkeen on lihaskunto-osuus, jonka jokainen voi tehdä oman kuntotasonsa mukaisesti. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja eikä hyppyjä.
 

Aamujumppa

Aamujumpalla haetaan energiaa aamuun perinteisen jumpan voimin. Kaikenikäisille ja -kuntoisille soveltuva tunti, jossa teemat vaihtelevat ohjaajasta ja viikosta riippuen. Tunti on monipuolinen koko kehon hyvinvointia kehittävä ja ylläpitävä tunti. Aamujumpan tuntirakenne koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto- ja kehonhuolto-/venyttelyosiosta. Tunnilla käytetään vaihtelevaa välineistöä, ja tunnin tehoa voi säädellä itse.
 

Bodypump (LesMills)

Tangolla ja levypainoilla tehtävää lihaskuntoharjoittelua musiikin tahtiin. Tunti sopii sinulle, joka haluat tehdä tunnissa koko kehon treenin. Bodypump-liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita. Ei sisällä askelsarjoja.


CKC (crosstraining-kettlebell-core)

Toiminnallinen CKC-treeni sisältää kaikkien kuntotasoon skaalattavan crosstraining-osion, joka sisältää niin kahvakuula-, levytanko- kuin kehonpainoliikkeitä. Lisäksi lopuksi on tehokas core-osuus, jossa keskivartalon lihakset saavat kyytiä! Tunnilla kokeillaan myös erilaisia treenitapoja, kuten kelkantyöntöä. Hauskaa ja tehokasta treeniä alasalilla (Pappilankatu1).
 

Core30

Puolen tunnin mittainen, keskivartalon lihasten vahvistamiseen ja hallintaan tähtäävä tunti.  Keskivartalon lihasten harjoittaminen edesauttaa hyvää ryhtiä ja voi helpottaa myös selkäongelmia.
 

Fysiotraining

Monipuolisesti koko vartalon lihaksistoa harjoittava tunti, joka kehittää lihasten kestovoimaa sekä hapenkuljetus- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Tunti koostuu huolellisesta alkulämmittelystä, lihaskunto-osiosta ja venyttely/kehonhuolto-osuudesta.  Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille ja kuntoutujille.  Tunti on pääsääntöisesti fysioterapeutin ohjaama tunti.
 

Hiit30

Hiit (High intensity interval training) on lyhyt, mutta erittäin tehokas intervalliharjoitus. Puolen tunnin Hiit haastaa kehoa, nostaa sykettä ja polttaa rasvaa. Treeneissä liikkeitä tehdään niin kehonpainolla kuin eri välineitä hyödyntäen.
 

Ilmahuili35

Ilmahuili-tunti tarjoaa hetken rauhoittumiseen, rentoutumiseen ja lepoon kesken päivän. Tunnin alussa asetut mukavasti makuuasentoon katosta roikkuvaan liinaan (hammock) (tai vaihtoehtoisesti lattialle matolle) ja sinut johdatellaan hiljentymään lyhyen rentoutusnauhoitteen avulla. Tunnin aikana voit vapaasti nukahtaa tai vain olla rauhoittavien luontoäänien soidessa taustalla. Halutessasi saat käyttöösi unimaskin ja korvatulpat täydellistä hiljaisuutta varten. Tunnin lopussa sinut herätellään lempeästi, ja voit jatkaa päivääsi virkistäytyneenä.
Huom. vaatteissa ei saa olla vetoketjuja tai teräviä yksityiskohtia, korut riisutaan ennen liinaan menoa.
 

Ilmajooga

Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Harjoituksissa käytetään apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä (hammock), joka tukee ja jakaa kehon painoa. Ilmajooga mm. parantaa kehon liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kehonhallintaa sekä rentouttaa. Ilmajooga sopii kaikille (tietyt terveydelliset rajoitteet huomioiden, ei raskaana oleville), sillä liikkeissä löytyy paljon vaihtoehtoja helpoista haastaviin, kuten pää alaspäin -riipuntoihin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja turvallisesti ohjaajan opastuksella.
Pääset ilmajoogatunneillemme käymällä ensin 2,5 tunnin alkeiskurssin. Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta ilmajoogasta, voit tulla suoraan tunneille voimassaolevalla avainkortilla (kerta- tai aikalatauksilla). Tunnille on vain 12 paikkaa, joten paikka on ehdottomasti varattava! Vaatetus: pitkät, joustavat housut ja kainalot peittävä paita (ei vetoketjuja tai teräviä yksityiskohtia vaatteissa). Korut riisutaan ennen liinaan menoa, pitkät hiukset kannattaa laittaa kiinni. Huom. Tiedostathan osittain ilmassa tapahtuvan harjoittelun riskit - osallistuminen omalla vastuulla.

Jooga

Lempeää,kehoa huoltavaa ja kuuntelevaa joogaa vaihtuvin teemoin. Ei vaadi aiempaa joogakokemusta. Varaa mukaan myös pitkähihaista vaatetta.

Kahvakuula+

Kahvakuula on tehokas treenimuoto, joka haastaa monipuolisesti koko kehoa ja kehittää niin voimaa, tasapainoa kuin kehonhallintaa. Treenivälineenä toimii nimen mukaisesti kahvakuula – kahvallinen metallipallo. Säiden salliessa treenataan ulkona! Kahvakuula+-tunnilla kahvakuulaliikkeisiin yhdistellään myös muuta toiminnallista harjoittelua.
 

Peruscircuit

Circuit- eli kiertoharjoittelu on helppoa ja mutkatonta. Se sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta.  Circuitharjoittelu koostuu eri toimintapisteiden kiertämisestä. Circuitharjoittelu parantaa peruskuntoa sekä lihasvoimaa ja kestävyyttä.
 

Perusjumppa55

Perusjumppatunnilla harjoitetaan kestävyyttä, lihaskuntoa ja tasapainoa/liikkuvuutta vaihtuvin välinein. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja.
 

Zumba

Latinorytmeihin perustuva tanssitunti, jossa tärkeintä on liikunnan ilo, ei niinkään oikea koreografia. Tunnilla nopeat ja hitaammat osiot vaihtelevat helppoja tanssiaskeleita yhdistellen. Liikkeet pohjautuvat latinalaistansseihin, kuten merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo ja calypso.

Naisten salin tunteihin tästä. Lisätietoja klikkaamalla tuntia > read more.