Ilmajoogakurssit ja -tunnit alkaneet

23.01.2018

Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Harjoituksissa käytetään apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä (hammock), joka tukee ja jakaa kehon painoa. Ilmajooga mm. parantaa kehon liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kehonhallintaa sekä rentouttaa. Ilmajooga sopii kaikille (tietyt terveydelliset rajoitteet huomioiden), sillä liikkeissä löytyy paljon vaihtoehtoja helpoista haastaviin, kuten pää alaspäin -riipuntoihin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja turvallisesti ohjaajan opastuksella.

Pääset ilmajoogatunneillemme käymällä ensin 2,5 tunnin alkeiskurssin. Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta ilmajoogasta, voit tulla suoraan tunneille voimassaolevalla avainkortilla (kerta- tai aikalatauksilla). Tunnille on vain 12 paikkaa, joten paikka on ehdottomasti varattava! Tunnille tultaessa paikkavaraus kuitataan ryhmäliikuntalukijastamme, kuten muillekin ryhmäliikuntatunneille tultaessa. Tunnit ovat tiistaisin klo 19.30 (30.1. alkaen) ja tiettyinä lauantaipäivinä klo 12.00 (3.3. alkaen) sekä torstaisin klo 17.00 (29.3. alk.). Päivät voi tarkastaa varauskalenterista.

Alkeiskursseja järjestetään kiinnostuksen mukaan. Hinta jäsenillemme (ryhmäliikuntaan oikeuttava jäsenyys) 39 e, muille 59 e. Varaa paikkasi asiakaspalvelustamme ja tule mukaan! Seuraavat alkeiskurssit: to 10.5. klo 17.00-19.30.

Huom. vaatetus: pitkät, joustavat housut ja kainalot peittävä paita. Ei teräviä koristeita, vetoketjuja, koruja tms.