Ilmajoogan alkeiskurssi la 15.8.20

07.07.2020


Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Harjoituksissa käytetään apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä (hammock), joka tukee ja jakaa kehon painoa. Ilmajooga mm. parantaa kehon liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kehonhallintaa sekä rentouttaa. Ilmajooga sopii kaikille (tietyt terveydelliset rajoitteet huomioiden), sillä liikkeissä löytyy paljon vaihtoehtoja helpoista haastaviin, kuten pää alaspäin -riipuntoihin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja turvallisesti ohjaajan opastuksella.

Kurssilla tutustut liinaan ja sen käyttöön sekä erilaisiin ilmajoogaliikkeisiin helpoista haastavampiin edeten. Kurssin jälkeen voit osallistua ilmajoogatunneillemme tai harjoitella itsenäisesti.
Seuraava alkeiskurssi on lauantaina 15.8.2020 kello 12.00-14.30. Hinta jäsenillemme (ryhmäliikuntaan oikeuttava jäsenyys) 39 e, muille 59 e.
Varaa paikkasi (12 paikkaa) asiakaspalvelustamme
puh. 050 371 4495 tai asiakaspalvelu@gym42.com ja tule mukaan!

Huom. vaatetus: pitkät, joustavat housut ja kainalot peittävä paita. Ei teräviä koristeita, vetoketjuja, koruja tms. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni. Huomioithan osittain ilmassa tehtävän harjoittelun riskit. Muistathan tulla terveenä ja huomioida koronasuositukset.