Ilmajoogan alkeiskurssi la 18.8.

04.07.2018

Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Harjoituksissa käytetään apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä (hammock), joka tukee ja jakaa kehon painoa. Ilmajooga mm. parantaa kehon liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kehonhallintaa sekä rentouttaa. Ilmajooga sopii kaikille (tietyt terveydelliset rajoitteet huomioiden, ei raskaana oleville), sillä liikkeissä löytyy paljon vaihtoehtoja helpoista haastaviin, kuten pää alaspäin -riipuntoihin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja turvallisesti ohjaajan opastuksella.

Alkeiskurssilla tutustut liinaan ja sen käyttöön sekä ilmajoogaliikkeisiin. Kurssin jälkeen voit osallistua ilmajoogatunneillemme tai harjoitella itsenäisesti.
Seuraava alkeiskurssi on lauantaina 18.8. klo 10.00–12.30. Hinta jäsenillemme (ryhmäliikuntaan oikeuttava jäsenyys) 39 e, muille 59 e.
Varaa paikkasi (12 paikkaa) asiakaspalvelustamme puh. 050 371 4495 ja tule mukaan!

Huom. vaatetus: pitkät, joustavat housut ja kainalot peittävä paita. Ei teräviä koristeita, vetoketjuja, koruja tms. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni ennen tuntia. Tiedostathan osittain ilmassa tapahtuvan harjoittelun riskit - osallistuminen omalla vastuulla.

Yhden ilmajoogakokemuksen voit lukea vaikka täältä:
http://starbox.fi/hittejajahuteja/ilmajooga-yllatti-positiivisesti