Ilmajoogan alkeiskurssi la 12.12.20

18.11.2020Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Harjoituksissa käytetään apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä (hammock), joka tukee ja jakaa kehon painoa. Ilmajooga mm. parantaa kehon liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kehonhallintaa sekä rentouttaa. Ilmajooga sopii kaikille (tietyt terveydelliset rajoitteet huomioiden), sillä liikkeissä löytyy paljon vaihtoehtoja helpoista haastaviin, kuten pää alaspäin -riipuntoihin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja turvallisesti ohjaajan opastuksella.
Kurssilla tutustut liinaan ja sen käyttöön sekä erilaisiin ilmajoogaliikkeisiin helpoista haastavampiin edeten. Kurssin jälkeen voit osallistua ilmajoogatunneillemme tai harjoitella itsenäisesti.

Seuraava alkeiskurssi on la 12.12.2020 kello 12.00-14.30. Hinta jäsenillemme (ryhmäliikuntaan oikeuttava jäsenyys) 39 e, muille 59 e.
Varaa paikkasi (vain 12 paikkaa) asiakaspalvelustamme
puh. 050 371 4495 tai asiakaspalvelu@gym42.com ja tule mukaan! Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi.

Huom. vaatetus: pitkät, joustavat housut ja kainalot peittävä paita. Ei teräviä koristeita, vetoketjuja, koruja tms. Vältä vahvaa ehostetta tai tuoksuja. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni. Huomioithan osittain ilmassa tehtävän harjoittelun riskit. Tule vain terveenä!