Päivitetty tiedote koronaan ja harjoitteluun liittyen - muutoksia ryhmäliikunnassa

16.03.2020

Kuntoilu Gym42:n liikuntakeskuksissa (Leidi G42 ja Gym42)

Hallituksen uusien koronalinjausten (ma 16.3.) vuoksi ryhmäliikuntatuntien koko rajataan ti 17.3. alkaen 10 henkilöön. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Jos ryhmäliikuntalukija ei tulosta sinulle kuittia, tunti on jo täysi. Tällä rajauksella menemme viikon 12, ja tarkastelemme jatkoa loppuviikosta.

Kuntosali on toistaiseksi asiakkaidemme käytössä normaalisti. Myös yksilövalmennus säilyy toistaiseksi ennallaan. Seuraamme kuitenkin tarkasti tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

OMAT TOIMESI
Olemme lisänneet salille viestintää hygieniapisteistä ja pesuaineista, jotta asiakkaamme voivat puhdistaa kätensä/käyttämänsä laitteet helpommin.
Koronaviruksen leviämisen estämiseksi on tärkeää, että et käytä kuntosalia, jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita. Harjoittelun keskeyttäminen on tärkeää myös oman terveytesi kannalta, oli kyseessä koronavirus tai tavallinen flunssa. Erityisen tärkeää on välttää kuntosalilla käymistä, jos olet palannut koronaviruksen epidemia-alueelta viimeisen 14 vuorokauden aikana tai lähipiirissäsi epäillään koronavirustartuntaa.
Hyvä käsihygienia on entistä tärkeämpää. Käytä käsienpesupaikkoja ennen ja jälkeen harjoittelun, ja voit tehdä sen harjoittelun lomassakin. Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat, ja heitä se välittömästi roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

SOPIMUSTAUOTUS
Voit tauottaa sopimuksesi normaalien tauotusehtojemme mukaisesti (ks. http://gym42.com/jäsenyys). Sopimustauotuksen osalta suosittelemme käyttämään sähköpostia.
asiakaspalvelu@gym42.com
leidi@gym42.com
Toimi näin:
  • Lähetä meille sähköposti ja ilmoita ajanjakso, jolle haluat sopimuksesi tauottaa.
    • Sähköpostissa on ilmettävä
    • Nimi, puhelinnumero ja osoite
    • sekä kortin numero jota käytät
    • tauotuksen pituus
  • Keskeytyksen minimiaika 1 kuukausi. Keskeytysaikaa voi myöhemmin jatkaa, jos tilanne on edelleen akuutti. Ilmoita tauon jatkumisesta ajoissa.