Sawotta 2017 la 17.6. Kyrönniemen kentällä

07.06.2017

Neljättä kertaa järjestettävä toiminnallisen urheilun kilpailu Sawotta käydään tänä vuonna 17.6. Savonlinnan Kyrönniemen urheilukentällä. Lähes 160 kilpailijaa eri puolilta Suomea ottavat mittaa kovimmasta kunnosta ja rautaisimmista hermoista! Urheilijoiden kiinnostuksesta kertonee se, että avointen sarjojen kilpailupaikat myytiin loppuun kahteen minuuttiin ilmoittautumisen alkamisesta!
Sawotassa kilpailijat mittelevät fyysisen kunnon kaikilla osa-alueilla kisalajeissa, jotka voivat koostua liikeyhdistelmistä tai yksittäisistä suoritteista. Pelkästään voimalla tai kestävyydellä ei Sawotassa pärjää, vaan mahdollisimman monipuolinen urheilija on vahvoilla. Yhden lajin voittaminen ei vielä takaa hyvää kokonaissijoitusta. Kilpailupäivänä käydään läpi neljä lajia. Kyrönniemi kilpailupaikkana mahdollistaa aiempaa monipuolisemmat lajit.
Uuden kisapaikan lisäksi uutta tänä vuonna on oma sarja
teineille eli 15–17-vuotiaille crossfittaajille. Muut sarjat ovat miesten ja naisten avoin, masters 35–39 ja masters +40.

Liput: Aikuiset 8 euroa, opiskelijat/eläkeläiset/varusmiehet 6 euroa, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Liput paikan päältä tai ennakkoon www.sawotta.com. Kilpailun järjestää CrossFit SLN.
Kilpailu alkaa klo 9.00, avoimen sarjan finaalit alkavat noin klo 18.15. Tarkemmat aikataulut ja lisätietoja www.sawotta.com