TIEDOTE omistajavaihdoksesta!

28.07.2021

Kuukausien valmistelut on saatu päätökseen ja olemme 26.7.2021 allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Gym42 Oy: liiketoiminta siirtyy 1.8.2021 alkaen KuntoGym Oy:n vetovastuulle. Uusina päätoimisina yrittäjinä toimintaa jatkavat useimmille asiakkaille jo entuudestaan tutut Taru Tuovinen ja Nella Mustapää.
Liiketoimintakaupassa kaikki sopimukset siirtyvät uudelle yritykselle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että KAIKKI JÄSENSOPIMUKSET JATKUVAT AUTOMAATTISESTI sellaisenaan eikä niitä tarvitse uusia! Vanhat avainkortit toimivat lukijoissa kuten ennenkin. Myös vanhat asiakaspalvelujen puhelinnumerot palvelevat teitä niin Pappilankadulla kuin Kirkkolahdenkadullakin!
Uusi yritys kunniottaa vanhaa, kuten sen nimikin kertoo: KuntoGym, siinä on yksi osa 80-luvun nostalgiaa Kuntosampoa muistellen ja toinen 2000-luvun elävää legendaa, Gym42.sta unohtamatta, ei se vanha tuttu Gymi mihinkään häviä vaikka sitä vähän päivitetään! Naistensali Kirkkolahdenkadulla saa ikkunoihinsa KuntoGymin logon päälle tutun tekstin: Leidi
Kaikki vanha ei kuitenkaan säily: löydät meidät nyt yhdestä osoitteesta www.kuntogym.com. Seuraa meitä myös facebookissa ja Instagramissa nimellä KuntoGym. Ryhmäliikuntakalenteri päivittyy hieman kesän lukkarista, mutta tämä on voimassa vain ELOKUUN ajan. Uusi syksyn lukkari julkaistaan teille mahdollisimman pian! Myös asiakaspalveluaikoihin tulee pieniä muutoksia asiakaspalveluaikojen laajentuessa! Uudet aukioloajat tarkistat helposti nettisivuiltamme!
Tule moikkaamaan meitä, kuulemaan suunnitelmistamme, kertomaan omia iditasi ja tarkistamaan olemmeko jo ehtineet tehdä pieniä muutoksia salin ilmeisiin – olisi ilo tavata sinut heti avajaisviikolla toimipisteissämme!